GoKarakter hedder nu GoTutor - Læs mere

Glade undervisere
Underviser Freja L. der studere Studrende ved Borupgaard Gymnasium

Freja L.

Studrende ved Borupgaard Gymnasium -
Jeg hedder Freja, jeg er 19 år gammel og går på Borupgaard Gymnasium i 3.g.
Jeg kan godt lide at undervise andre mennesker og især børn. Jeg har undervist et børnehold i dans, og det var her, jeg opdagede min glæde for at lære andre noget nyt.

I gymnasiet, hvis mine medstuderende har svært ved en opgave, hjælper jeg dem gerne, og jeg prøver altid at forklare det på flere måder, hvis de ikke lige fanger det første gang.
Jeg vil gerne hjælpe de børn, der har svært ved skolen eller ikke har fundet glæden ved at gå i skole, for at kunne lære, synes jeg, virkelig er vigtigt for barnets fremtid. Mine forældre var altid gode til at lære mig de ting, jeg ikke forstod, og jeg ønsker, at alle har samme mulighed for at få hjælp til det, som de ikke forstår

Jeg har undervist min lillesøster, og min veninde i matematik, og jeg hjalp min veninde med hendes SRO, da hun skulle skrive den.

Jeg betragter mig selv som en glad person med en god udstråling, hvilket jeg kan mærke har en effekt på de børn, jeg har undervist i dans.

Jeg ser frem til at møde dig!

Freja L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (C) Dansk Engelsk Fransk Matematik Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Freja L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn