Glade undervisere
Underviser Ditlev H. der studere Engelsk

Ditlev H.

Engelsk Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Ditlev!

Jeg har siden jeg gik ud af gymnasiet elsket at arbejde med undervisning og pædagogik. I løbet af årene har jeg både fået undervisningserfaring i mit job som gymnasielærer i Afrika, da jeg havde et ophold som frivillig for Mellemfolkelig Samvirke. Jeg har også fået en hel del pædagogisk erfaring i mit arbejde som pædagogmedhjælper, i SFOen Hitfritten på Rygaard skole, og senere i den integrerede institution Krudtuglen. I mine jobs har jeg fundet glæden ved at hjælpe andre med at udvikle sig, og ved at formidle mine egne erfaringer videre på en givende måde.

Jeg havde selv en svær tid i gymnasiet, hvor jeg ikke forstod hvad jeg skulle bruge undervisningen til. Derfor tror jeg, at jeg både vil have en dyb forståelse for unge mennesker, som har det svært i skolen, men jeg tror også jeg kan formidle og hjælpe på en måde, som ville have virket for mig, og som jeg følte, at jeg manglede.

Til sidst vil jeg nævne, at det er mit mål og min drøm at uddanne mig til gymnasielærer, og derfor glæder det mig at have muligheden for at, samtidigt med at jeg hjælper andre, selv for lov til at udvikle mine kundskaber inden for formidling!

Jeg glæder mig til at gøre en forskel!

Ditlev H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Kristendomskundskab Oldtidskundskab (C) Psykologi (B) Psykologi (C) Religion (B) Religion (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Ditlev H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn