Studiehjælp til
videregående uddannelser

Styrk dit barns trivsel

Studiehjælp tilpasset dig

Langt de fleste studerende vil i løbet af deres studietid opleve frustrationer og problemer med kurser, afleveringer og eksamensopgaver på deres videregående uddannelser. Hvis man oplever store udfordringer med et kursus, og man har svært ved selv at læse op på de svære emner, kan det i værste tilfælde føre til dumpekarakter på eksamensbeviset, når det pågældende fag skal afsluttes. Med studiehjælp fra GoTutor får du tilknyttet en privatunderviser, der kommer til dig på det tidspunkt og sted, der passer dig bedst, så du kan få hjælp med de aspekter, du finder svære selv at klare. Vi sørger for at føre dig tilbage på rette spor - så du kan afslutte dine kurser med et godt resultat!

Det siger vores kunder

4.7 ud af 5

Baseret på 152 anmeldelser

Studiehjælp fra en universitetsstuderende

Når du modtager studiehjælp til videregående uddannelser fra GoTutor, får du tilknyttet en privatunderviser, der enten selv studerer på en videregående uddannelse eller er færdiguddannet med de samme eller lignende kurser i bagagen. Vores undervisere har selv fået topkarakterer i deres undervisningsfag, så du kan være sikker på, at de har deres faglige kompetencer i orden. Ydermere gennemgår vores undervisere inden ansættelse en omfattende screeningsproces, der sikrer, at de ligeledes er kvalificerede undervisere på et pædagogisk og socialt plan.

Mød vores lektiehjælpere
Vores forløb
Sammensat ud fra dit barns behov
3 måneders forløb 329 kr. per time
 • 20 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
6 måneders forløb 299 kr. per time
 • 40 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
12 måneders forløb 269 kr. per time
 • 80 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

Oplev en god relation

På universitetet eller anden videregående uddannelse er man som studerende ofte overladt til sig selv i arbejdet med sine kurser og de eksamenssituationer, der følger med. Underviserne på de respektive universiteter og kurser har sjældent tid til eller mulighed for at vejlede eller hjælpe mere end højst nødvendigt. Derfor kan mange studerende nemt føle, at det pågældende fag bliver uoverskueligt og svært at overkomme på egen hånd. Med studiehjælp til videregående uddannelser fra GoTutor får du tilknyttet en privatunderviser, der nemt kan sætte sig ind i de problemer, du oplever med dit studie, og som selv har været igennem lignende problemstillinger. Sammen vil I arbejde fokuseret på de aspekter, du oplever som værende mest problematiske, og tempoet kan tages helt i dit eget.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Fleksibilitet med studiehjælp

Din underviser ved selvfølgelig godt, at din kalender kan være presset og meget hurtigt byde på ændringer. Vedkommende vil gøre sit bedste for, at undervisningen passer bedst muligt ind i din hverdag. I kan mødes enten hjemme hos dig selv, på universitetet, på biblioteket eller et helt fjerde sted, alt efter hvad du ønsker. I koordinerer selv tid og sted, og der er altid mulighed for fleksible løsninger. Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte underviser til dine ønsker og behov!

Læs mere om vores læringsmetode

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn