Glade undervisere
Underviser Clara H. der studere STX - almen studentereksamen

Clara H.

STX - almen studentereksamen -
Hej! Mit navn er Clara, og jeg er en 18-årig pige, der til dagligt er i gang med 3.g på Hasseris Gymnasium.

Jeg har altid haft en naturlig lyst og evne til at lære, hvilket jeg håber på at kunne hjælpe andre med at opnå. Derfor kommer min motivation til at undervise af, at jeg gerne ser, at andre bliver nysgerrige og får gåpåmodet til at turde at lære.

Min erfaring kommer blandt andet af, at jeg er den ældste i en søskendeflok af tre, som jeg ofte har hjulpet med lektierne, men jeg har også tidligere arbejdet som privat barnepige i et par år. Derudover har jeg henover mit sidste år i gymnasiet været frivillig lektiehjælper hos Ungdommens Røde Kors. Her har jeg særdeles nydt at se, hvordan eleverne bliver dygtigere og hvordan de begynder at tro på dem selv.

Det absolut fedeste er, når man hjælper andre til at forstå og dermed få en “aha, var det bare det”-oplevelse. Derfor vil mit mål være at finde ud af, hvordan vi, sammen, får dig til at opleve dette.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Clara H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Erhvervsøkonomi (C) Historie Historie (A) Historie (B) Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Clara H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn