Glade undervisere
Underviser Peter O. der studere Religionsvidenskab

Peter O.

Religionsvidenskab Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Peter!

Jeg er en social, glad og udadvendt 23-årig mand med mod på at undervise.

Jeg har tidligere arbejdet som lærervikar i folkeskolen og her fik jeg meget erfaring med undervisning af elever på alle klassetrin. Mit arbejde som lærervikar gav mig muligheden for at tage mig af Engelsk undervisning i en 4. klasse på Holmebækskolen. Dette gjorde jeg i en periode af 4 måneder, og jeg fik meget ros for det arbejde jeg udførte.

Jeg arbejder som om- og underviser på Nationalmuseet, og dette har givet mig yderligere kompetencer inden for undervisning, formidling og pædagogik. Undervisningen er fokuseret på elever fra folkeskolen, især klassetrinnene 3.-9. klasse, og dette har jeg også haft stor succes med. Her er undervisningen fokuseret på religion og kulturmøde, og dette betyder at jeg får gode muligheder for at øve mig på at formidle min viden om religion i praksis.

Arbejdet som lektiehjælper ser jeg som en god mulighed for at jeg kan forbedre mig endnu mere som underviser og formidler. Dette ønsker jeg, da jeg efter at have afsluttet min uddannelse gerne vil starte en karriere som underviser på gymnasialt niveau.

Jeg har masser af gå-på-mod og tålmodighed, og jeg brænder for at gøre en forskel!

Peter O. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (B) Musik Musik (A) Musik (B) Musik (C) Oldtidskundskab (C) Religion (B) Religion (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Peter O.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn