Glade undervisere
Underviser Johanne B. der studere Psykologi

Johanne B.

Psykologi Aarhus Universitet - AU
Hej! Jeg hedder Johanne.

Jeg motiveres til at undervise, når jeg oplever udvikling hos mine elever - både fagligt og trivselsmæssigt. Derfor vil jeg arbejde for at skabe succesoplevelser, som giver lyst til endnu mere læring!

Jeg underviser på en støttende, opmuntrende og personlig måde, da jeg oplever, at det er det, eleven får mest ud af. Som elev er det motiverende at opleve, at man har kompetencerne til det, man skal lave. Derfor vil jeg støtte mine elever til, at de oplever sig kompetente.

Til hverdag studerer jeg psykologi, hvilket giver mig en god psykologisk og pædagogisk baggrund for at undervise. På studiet er jeg særligt optaget af børn, unge, læring og motivation. Jeg har tidligere været frivillig lektiehjælper i en læringscafé for børn i 0.-10. klasse.

Johanne B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Afsætning (B) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Erhvervsret (C) Geografi International økonomi (A) International økonomi (B) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Musik Psykologi (B) Psykologi (C) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C) Virksomhedsøkonomi (B)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Johanne B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn