Glade undervisere
Underviser Thomas D. der studere Idræt med sidefag i biologi

Thomas D.

Idræt med sidefag i biologi Københavns Universitet - KU
Hejsa! Mit navn er Thomas og jeg er 23 år.

Lige for tiden er jeg på mit 3. år på min bachelor, som er i idræt med sidefag i biologi. Jeg er assistenttræner for et U15/U16 hold i Helsingør IF. Jeg spiller også selv fodbold i samme klub på hygge-niveau.

Hele idéen med den uddannelse jeg er i gang med, er, at jeg skal blive underviser i gymnasiet i idræt og biologi. Jeg har de sidste 5-10 år vidst, at undervisning af unge er mit drømmejob, og har lige siden arbejdet på at realisere denne drøm. Jeg elsker at hjælpe mine medstuderende, og jeg elsker følelsen man får i kroppen, når man får sine "elever" til at knække koden og lige pludselig forstå et komplekst emne, som de har bakset med i længere tid uden at forstå det mindste.

Jeg ved, at mange har det svært i skolen og at det kan gå ud over en masse andet i hverdagen. Det er bundærgerligt. Det er ikke altid lige nemt for læren at tilpasse undervisningen til alle de forskellige typer af elever, der kan være i et klasselokale. Dette er markant nemmere for os lektiehjælpere, da vores undervisning tilpasses til eleven. Det er ikke eleven der skal tilpasses til undervisningen!

Efter min overbevisning skal læringsprocessen være sjov, dermed ikke sagt at nogle dele af pensum ikke kan være kedeligt, men hvis man har det godt med sin underviser, og man kan joke lidt frem og tilbage, så bliver det hele lidt nemmere at gå til.

Jeg er overbevist om at ALLE kan forstå de mest komplekse ting, hvis blot det bliver forklaret på den rigtige måde.

Thomas D. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Fysik (C) Fysik/Kemi Idræt (B) Idræt (C) Kemi (C) Matematik Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Thomas D.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn