Glade undervisere
Underviser Line L. der studere Litteraturvidenskab

Line L.

Litteraturvidenskab Københavns Universitet - KU
Hej! Mit navn er Line, jeg er 22 år gammel og bor i Valby.

Jeg læser litteraturvidenskab på 4. semester, hvilket bl.a. har styrket mine evner til formidling, tekstanalyse, opgaveskrivning og udarbejdelse af mundtlige præsentationer. Disse evner drager jeg stor nytte af i min undervisning.

Jeg brænder for at lære fra mig. Gennem hele min folkeskole- og gymnasietid har jeg hjulpet mine klassekammerater, når vi har løst opgaver i timerne. Det har lært mig, hvor vigtigt tålmodighed og tillid er i undervisningssituationer.

Jeg har altid ment, at man kommer længst med en positiv indstilling og lægger meget energi i alt, hvad jeg foretager mig. Jeg er perfektionistisk og tager mit ansvar meget seriøst. Jeg ved, hvor stor betydning en respektfuld undervisning har.

Jeg vil gerne hjælpe andre med at udnytte deres fulde potentiale, fordi jeg mener, at det er vigtigt at have mulighederne åbne til at studere, det man har mest lyst til.

Line L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Fransk (A) Fransk (B) Fransk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Samtidshistorie (B) Samtidshistorie (C) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)
Line L. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Line L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn