GoKarakter hedder nu GoTutor - Læs mere

Glade undervisere
Underviser Nana M. der studere HF - gymnasial uddannelse

Nana M.

HF - gymnasial uddannelse -
Hej! Jeg hedder Nana og jeg er en smilende og imødekommende pige på 20 år.

Jeg er født i Danmark, men har boet i udlandet i 7 år af mit liv - først i Schweiz, dernæst i Canada. Herigennem har jeg, udover stærke sprogegenskaber, fået en dyb forståelse for forskellige systemer og kulturer. Jeg har derfor nemt ved at sætte mig ind i nyt materiale og nye udfordringer.

Idet jeg har boet i forskellige lande, har jeg erfaring med forskellige skolesystemer og dermed også diverse former for undervisning og indlæringsmetoder. Derfor er jeg sikker på, at jeg kan finde ud af hvad der er den helt rigtige måde at lære på for hver enkel elev!
Jeg har dyrket kampsport i mange år, og jeg har tidligere undervist børn og unge i karate. Her arbejdede jeg meget med det enkelte barn.

Jeg er pligtopfyldende, kreativ og kan bidrage med masser af smil og støtte. Jeg vil til hver en tid arbejde hårdt for at i kan få det bedste ud af undervisningen og vi kan få et godt samarbejde.

Jeg glæder mig til at hjælpe en masse elever!

Nana M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (B) Psykologi (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (C) Samtidshistorie (B) Samtidshistorie (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Nana M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn