Glade undervisere
Underviser Christoffer T. der studere Psykolog

Christoffer T.

Psykolog Aalborg Universitet - AAU
Hej, jeg hedder Christoffer!

Der er overordnet set to ting, som motiverer mig til at undervise. Den ene er, at jeg godt kan lide at hjælpe andre, og den anden er min lyst til at udfordre og udvikle mine pædagogiske egenskaber.

En af de ting der gør mig god som underviser er, at jeg i det omfang jeg kan, prøver at sætte mig ind i elevens forståelse af emnet og faget. Hvis noget ved den nærværende opgave og fag er svært, prøver jeg at gøre det klart for os begge, hvad det er som er svært at forstå, for på den måde at kunne hjælpe bedst. Derudover tror jeg, at folk der kender mig, ville beskrive mig som tålmodig og omsorgsfuld.

Jeg ser frem til at gøre en forskel for andre!

Christoffer T. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (B) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)
Christoffer T. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Christoffer T.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn