Glade undervisere
Underviser Ida F. der studere HA almen - Erhvervsøkonomi

Ida F.

HA almen - Erhvervsøkonomi Aarhus Universitet - AU
Hej, mit navn er Ida, og jeg er 22 år gammel. Til dagligt studerer jeg HA almen, Erhvervsøkonomi på Aarhus universitet. Tideligere har jeg gået på handelsgymnasiet, hvor jeg efterfølgende har haft to sabbatår. Det første år boede jeg i München i Tyskland, hvor jeg arbejdede i en stor international virksomhed, hvor jeg til dagligt snakkede både tysk og engelsk. I mit andet sabbatår arbejdede jeg i en Kvickly som salgsleder.

Jeg har valgt at være underviser hos GoTutor, fordi jeg værdsætter at hjælpe andre med at nå deres mål og se udviklingen dertil. Som person er jeg selv meget målrettet, omsorgsfuld og udadvendt, og derfor har jeg også undervist 4 af mine medstuderende i blandet andet matematik, så de er bestået i første hug, hvor det hele har været frivilligt. Udover mine medstuderende har jeg også hjulpet min lillesøster med opgaver hun er blevet stillet i skolen. Fra hende og mine medstuderende har jeg ofte fået den feedback, at jeg er meget tålmodig, har en god målrettet og pædagogisk tilgang.

Det vigtigste er, at eleven føler sig tryg i mit selskab, så der er plads til læring, udvikling, at spørge og fejle. Jeg ser frem til at møde dig!

Ida F. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Afsætning (B) Erhvervsret (C) Finansiering (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C) Virksomhedsøkonomi (A) Virksomhedsøkonomi (B)
Ida F. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Ida F.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn