GoKarakter hedder nu GoTutor - Læs mere

Glade undervisere
Underviser Louise F. der studere Kommunikation

Louise F.

Kommunikation Danmarks Medie- og journalisthøjskole - DMJX
Hej jeg hedder Louise,

Jeg ønsker et job, hvor jeg kan gøre en mærkbar forskel for andre. Jeg elskede selv at gå i skole, og jeg føler mig meget privilegiet over at have haft så gode forudsætninger for livet, og den følelse vil jeg gerne give andre gennem GoTutor.

Jeg drømmer om at smitte andre med min begejstring for formidling og læring. Jeg forsøger altid at møde mennesker, der hvor de er. At være lydhør både overfor de helt konkrete faglige udfordringer, men også de mere personlige i forhold til eventuelle indlæringsvanskeligheder. Jeg tror på, at det gør en forskel for både jeg selv og den jeg underviser.

Louise F. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Afsætning (A) Afsætning (B) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Erhvervsret (C) International økonomi (A) International økonomi (B) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Samtidshistorie (B) Samtidshistorie (C) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C) Virksomhedsøkonomi (B)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Louise F.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn