Glade undervisere
Underviser Siri D. der studere Kommunikation

Siri D.

Kommunikation Danmarks Medie- og journalisthøjskole - DMJX
Hej, jeg hedder Siri.

Jeg kender til følelsen af at føle sig helt overvældet, hvis der er et fag, som man ikke kan finde ud af. Som barn og ung var det for mig matematik, og jeg følte mig utroligt stresset over, at jeg ikke kunne finde ud af faget. Matematik krævede for mig megen sved og tårer, hvor jeg i stedet burde have fået en mentor, som kunne hjælpe mig med det faglige og komme med opmuntringer. Den person vil jeg gerne være i dag for børn og unge, som har svært ved nogle af de fag, som jeg til gengæld er rigtig god til.

Før min uddannelse arbejdede jeg som au pair i både Schweiz og USA. Derfor har jeg allerede erfaring med børn og lektiehjælp. Samtidig har jeg praktisk erfaring med engelsk og fransk, som jeg ikke har kunnet lære på skolebænken.

Det gør mig glad i låget, når jeg kan hjælpe andre - store som små -, og man må sige, at jobbet som underviser nok er et af de vigtigste jobs, der findes.

Siri D. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Dramatik (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Religion (C) Tysk
Siri D. studerer på Danmarks Medie- og journalisthøjskole - DMJX

Danmarks Medie- og journalisthøjskole, eller DMJX, gik før i tiden blot under navnet Journalisthøjskolen. Her bliver mange af landets dygtige journalister fortsat uddannet, samt kommunikatøre, medietilrettelæggere og fotojournalister. Hovedafdelingen ligger i Aarhus, og der ligger en underafdeling i Emdrup.

Læs mere om Danmarks Medie- og journalisthøjskole - DMJX

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Siri D.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn