Glade undervisere
Underviser Adam J. der studere Historie og Kultur- og Sprogmødestudier

Adam J.

Historie og Kultur- og Sprogmødestudier Roskilde Universitet - RUC
Hej! Mit navn er Adam, jeg er 26 år, Cand. Mag. og arbejder hos GoTutor.

Jeg brænder for at hjælpe andre med at finde rundt i de humanistiske fag og samtidig styrke dem på deres vej.

Tidligere har jeg undervist på grundskoleniveau samt gymnasieniveau under min praktik. Jeg har derfor forståelse for de forskellige krav, der stilles på henholdsvis folkeskole- og gymnasieniveau.

Som person og underviser søger jeg forståelse for mine medmennesker. Jeg opfatter mig selv som positiv, disciplineret og pålidelig. Jeg overholder aftaler og jeg omgås elever med respekt og godt humør. Derfor kan lektiehjælp være interessant og hyggeligt, i stedet for en sur pligt.

Adam J. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Filosofi (C) Historie (A) Historie (B) Musik (A) Musik (B) Musik (C) Religion (B) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (C) Samtidshistorie (B) Samtidshistorie (C)
Adam J. studerer på Roskilde Universitet - RUC

Roskilde Universitet, eller RUC, som de fleste nok kender det som, er et af landets yngre universiteter. Ved oprettelse i 1972 hed det Roskilde Universitetscenter, og ud over forkortelsen har RUC også beholdt det problemorrienterede projektarbejde i grupper, som universitetet er bredt kendt for.

Læs mere om Roskilde Universitet - RUC

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Adam J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn