GoKarakter hedder nu GoTutor - Læs mere

Glade undervisere
Underviser Magnus L. der studere Historie og samfundsfag

Magnus L.

Historie og samfundsfag Aalborg Universitet - AAU
Hej. Jeg hedder Magnus og jeg er 26 år gammel. Jeg bor i Aalborg med min kæreste Regitze, som jeg har været sammen med i snart 9 år.

Jeg har netop færdiggjort min uddannelse på Aalborg Universitet i fagene historie og samfundsfag. Jeg har altid syntes, at det er sjovt og givende at undervise og det var derfor ganske naturligt for mig at uddanne mig til at kunne være underviser på et gymnasium.

Hvis du har problemer med gymnasiets eller folkeskolens større opgaver, såsom Dansk-Historieopgaven, Studieretningsopgaven, Studieretningsprojektet eller andre former for projektopgaver/afleveringer af den type, vil jeg også kunne være behjælpelig med disse.

Jeg ser mig selv som en meget rolig og robust person. Du kan derfor være sikker på, at jeg altid vil være både tålmodig og engageret i undervisningen, samt at du altid kan føle dig tryg.

I min fritid er jeg frivillig på sprogcenteret i Aalborg. Det har lært mig at være åben, forstående og givet mig nogle gode erfaringer til jobbet som underviser. Det er netop disse erfaringer, som jeg gerne vil have flere af, og derfor at jeg er en del af GoTutor.

Magnus L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Samtidshistorie (B) Samtidshistorie (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Magnus L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn