Glade undervisere
Underviser Joakim E. der studere STX - almen studentereksamen

Joakim E.

STX - almen studentereksamen -
Jeg er selv ofte blevet motiveret af de kompetente og omhyggelige undervisere, som jeg havde i min folkeskole- og gymnasietid. I den forbindelse valgte jeg selv at blive midlertidig underviser, altså lærervikar, på en folkeskole i nærområdet. Jeg ville gerne videregive glæden ved at lære og gå i skole, hvilket betyder at jeg siden August 2017 har arbejdet her på Trørødskolen. Allerede nu, efter blot 1.5 år, ved jeg at min fremtid ligger indenfor undervisning. Derudover er jeg for nyligt startet som pædagogmedhjælper i de spæde eftermiddagstimer, samt på SFO’en om eftermiddagen.

I vil opleve mig som innovativ og rummelig. Dertil er jeg interesseret i at udvikle mig som underviser hos jer, og styrke mine kompetencer herigennem. Jeg har haft mange forskellige klassetrin, dog primært i udskolingen (6-9 kl.). Ofte er jeg blevet tildelt faste forløb, hvor jeg har haft mulighed for selv at tilrettelægge undervisningen og sætte mit eget præg derigennem. Jeg har blandt andet været fast lærervikar i to 7 klasse i hele 2018, hvor jeg har undervist begge klasser i tysk. Derudover har jeg undervist skolens fire 9.klasser i historie, hvor vi arbejdede med emnet folkedrab, herunder historien bag og forskellige folkedrab gennem tiden. Jeg har desuden også undervist i et længerevarende gyser-forløb i 6.klasse. Disse forløb, er et udsnit af nogle af de forløb, som jeg har været igennem som lærervikar, hvor jeg har prøvet kræfter med alt fra forberedelse, planlægning og udførelse samt det at skabe et godt og nærværende bånd til eleverne.

Mit mål er er udvikle mig som underviser i forskellige sammenhænge. Om det er i klasselokalet, i hjemmet eller udlandet. Jeg har den opfattelse af GoTutor at det vil medvirke til at danne mig og udvikle mine faglige- og pædagogiske egenskaber. Jeg har derudover en ambition om at læse videre på universitet i snareste fremtid. Umiddelbart vil jeg enten vælge at læse Jura eller Historie.

Joakim E. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Billedkunst Billedkunst (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Joakim E.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn