Glade undervisere
Underviser Daniel M. der studere STX - almen studentereksamen

Daniel M.

STX - almen studentereksamen -
Hej, jeg hedder Daniel!

Jeg er altid meget motiveret af at hjælpe andre mennesker, da jeg selv ved, hvor stor en forskel en hjælpende hånd kan gøre, og hvordan jeg selv har fået lektiehjælp, hvilket har lært mig så meget og hjulpet mig i skolen. Jeg ønsker at tilbyde andre unge samme hjælp.

Som frivillig i Schweiz og Østrig har jeg undervist i henholdsvis tysk og engelsk. Jeg elsker at lære og suger gerne til mig, hvor jeg kan. Jeg var altid en stabil og flittig elev i skolen og har opnået meget viden i mine studier, som jeg gerne vil dele med andre.

Jeg er tålmodig og letomgåelig. Jeg kender alt til eksamensstress og ved, hvad der har hjulpet mig med at overkomme det. Jeg har selv gået i folkeskolen og på gymnasiet og har derved opnået kundskab, som kan videregives som gode råd, så eleven kan opnå den bedst mulige præstation i skolen og i livslærdomme.

Daniel M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Daniel M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn