Glade undervisere
Underviser Freja S. der studere STX - almen studentereksamen

Freja S.

STX - almen studentereksamen -
Hej, mit navn er Freja, jeg er 20 år gammel og bor i det indre Aarhus, hvor jeg er tilflyttet efter afslutningen på min studentereksamen i sommeren 2018.

Min motivation for at undervise bunder i, at jeg synes, at uddannelse er ekstremt vigtigt. Det er dog ikke alle, der har mulighed for at følge det tempo, som man oplever i klasselokalet. Derfor vil jeg gerne yde en støtte til dem, der føler, at de har brug for det.

Det er meget forskelligt hvordan man lærer bedst og derfor vil jeg gøre mit bedste for, at den jeg underviser forstår stoffet. Jeg kender selv til følelsen af ikke at forstå og det at have svært ved noget. Derfor er jeg god til at tage mig tid, til at forklare, så det er forståeligt for den person jeg sidder med.

Jeg har tidligere haft erfaring med at hjælpe med lektier ved at være lektiehjælper på min friskole, hvor jeg hjalp to yngre piger med læsning og matematik. Derudover har jeg også hjulpet både tidligere klassekammerater og mine to yngre brødre.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Freja S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Religion (B) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Freja S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn