Glade undervisere
Underviser Trine S. der studere Lærer

Trine S.

Lærer VIA University Collage
Hej! Mit navn er Trine, jeg er 22 år og til dagligt læser jeg til lærer på VIA i Århus.

- Jeg er en glad og naturlig pige, der tager alle opgaver med et smil.
- Jeg er positiv og prøver at få det bedste ud af alle situationer.
- Jeg vil gerne, at alle har det godt, og jeg prøver at skabe en god stemning omkring mig, hvilket også indebærer at løse de konflikter, der må stå i vejen for det. Derfor har jeg også stor tålmodighed.
- Jeg brænder for at motivere de børn, der har vanskeligheder i skolen, så de kan opnå succesoplevelser og blive dygtigere i skolen.
- Jeg ser eleven, lige præcis hvor han eller hun er, og derfor er jeg altid frisk på at tilpasse undervisningen med forskellige læringsstile, så det passer til lige netop elevens behov.

Jeg har tidligere arbejdet et år som lærervikar på en folkeskole og derudover haft fast vikariat i dansk i en 2. klasse. Derudover har jeg været gymnastikinstruktør og undervist som frivillig i Afrika. Yderligere har jeg været på højskole i udlandet, hvor jeg blev undervist i fagene "sport og personligt drive" og "kommunikation og personlig udvikling".

Jeg ser frem til at møde dig!

Trine S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Billedkunst Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Kristendomskundskab Matematik Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Trine S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn