Glade undervisere
Underviser Valdemar S. der studere HA Almen

Valdemar S.

HA Almen Copenhagen Business School - CBS
Hej! Mit navn er Valdemar, og jeg er et sikkert valg som lektiehjælper, da jeg har masser erfaring og ekspertise i de fag jeg underviser i. Først og fremmest har jeg gået på Niels Brocks eliteuddannelse, som er for gymnasiestuderende med et ekstra stort drive og høj undervisningslyst.
Pt. er jeg studerende på CBS, hvor jeg i 2018, startede med at studere HA Almen (Erhvervsøkonomi). Her er jeg i øjeblikket i gang med mit andet semester.

Som person er jeg utrolig social og rar at være sammen med. Jeg synes det er utrolig interessant at hjælpe børn og unge med lektier og læring, og har masser erfaring med netop dette, eftersom jeg har to småsøstre, som jeg i lang tid har hjulpet med deres lektier.

Jeg er meget professionel og samtidig let at omgås. Jeg er god til at formidle pensum og er ekspert i de fag, som jeg hjælper med. Derfor vil i være i trygge hænder med mig som jeres lektiehjælper.

Lad os sammen skabe lyst til læring!

Valdemar S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) International økonomi (A) International økonomi (B) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Virksomhedsøkonomi (A) Virksomhedsøkonomi (B)
Valdemar S. studerer på Copenhagen Business School - CBS

Copenhagen Business School, eller CBS, er anerkendt som en af Europas mest velrenomerede business schools. CBS er over 100 år gammel, og gik før i tiden under navnet Handelshøjskolen i København. De udbyder akademiske uddannelser indenfor særligt erhvervsøkonomi.

Læs mere om Copenhagen Business School - CBS

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Valdemar S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn