Glade undervisere
Underviser Charlotte H. der studere International Baccalaureate og Bachelor i Psykologi

Charlotte H.

International Baccalaureate og Bachelor i Psykologi -
Hej! Mit navn er Charlotte, jeg er 22 år og har netop afsluttet en videregående uddannelse på McGill Universitetet i Montreal. Glæden ved at arbejde med yngre mennesker gjorde, at jeg blev opmærksom på GoTutor. Min erfaring med børn og de jobs jeg har haft i forbindelse med frivilligt arbejde med unge mennesker, gør at jeg føler mig egnet til et job som underviser.

Jeg har arbejdet med både børn og unge mennesker i forskellige forløb. Blandt andet har jeg arbejdet som køkkenassistent på en sommerlejr for mere end 200 børn og har på forældres anmodning fungeret som ”underholder” til adskillige børnefødselsdage. Senest arbejdede jeg som pædagogmedhjælper på McGill’s sports sommerlejr for børn. De erfaringer jeg har fået gennem disse jobs – hovedsagligt ansvarlighed og tålmodighed, er afgørende i forhold til at arbejde som underviser.

Jeg har haft flere frivillige jobs. Mest relevant i forhold til stillingen som underviser er jobbet som mentor for studerende med psykiske problemer samt som forskningsassistent indenfor området sports coaching og dets effekt på unge mennesker med forskellige handicap. Disse erfaringer har lært mig værdien af at bevare roen i stressede situationer samt den opmærksomhed som er nødvendig, når man har at gøre med yngre mennesker.

Det vil være mig en fornøjelse at bidrage til udviklingen af dygtige unge mennesker.

Charlotte H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Fransk (A) Fransk (B) Fransk (C) Psykologi (B) Psykologi (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Charlotte H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn