Glade undervisere
Underviser Lucas A. der studere HHX - merkantil studentereksamen

Lucas A.

HHX - merkantil studentereksamen -
Jeg er en 20-årig dreng fra Værløse, som har færdiggjort 3 år på Niels Brock i 2017. Siden da, har jeg haft sabbatår og arbejder pt. i en stor international virksomhed, hvor jeg arbejder i deres operations- og finansafdeling som den yngste ansatte.

At lære fra mig, er noget som jeg altid har gjort. Siden 3.g har jeg undervist i både klaver og dans, hvilket jeg har været rigtig glad for, da dette har givet med erfaring med at undervisere mange forskellige børn og unge. Jeg har forståelse for, at man lærer forskelligt, og at det derfor handler om at nå ind til kernen af, hvad der virker, for hver enkelt elev.
For mig er det vigtigt, at tingene bliver gjort i elevens tempo, så eleven føler sig tryg i at stille opklarende spørgsmål og giver udtryk for, når der er noget vedkommende ikke forstår.

Udover dette, har jeg hjulpet venner og bekendte med deres lektier på gymnasiet. Her til sommer planlægger jeg at søge ind på IB på CBS, da det virker som en fantastisk uddannelse med fokus på det internationale miljø.

Lucas A. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Afsætning (A) Afsætning (B) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Erhvervsret (C) International økonomi (A) International økonomi (B) Kulturforståelse (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Psykologi (C) Samfundsfag Samfundsfag (C) Samtidshistorie (B) Samtidshistorie (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C) Virksomhedsøkonomi (A) Virksomhedsøkonomi (B)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Lucas A.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn