Glade undervisere
Underviser Sarah K. der studere Biologi

Sarah K.

Biologi Københavns Universitet - KU
Hej, mit navn er Sarah. Jeg er 22 år og kommer fra Storkøbenhavn. Til dagligt studerer jeg biologi på Københavns Universitet, hvor jeg er i gang med min bachelor. Min største interesse ligger indenfor de naturvidenskabelige fag, men jeg har også studeret musik og holder meget af særligt dansk af de "bløde" fag fra min gymnasie tid.

Undervisning og skolegang har fyldt en stor del af min hverdag i snart 15 år. Den er for mig nøglen til at skabe og opdage nye ting om verdenen omkring os. Jeg har selv haft nogle utrolig dygtige lærer og underviserer gennem mit skoleforløb. De åbnede nye døre og muligheder for mig gennem deres passion for deres fag og den tillid de gav mig. Jeg vil rigtig gerne give noget af den viden, tillid og passion jeg selv fik videre til de næste generationer og sammen skabe et godt læringsmiljø, hvor man tør at kaste sig ud i de måske lidt sværere dele af undervisningen.

Jeg har tidligere erfaring med undervisning af børn/unge gennem både tidligere og nuværende undervisningsjob i bl.a. KU's skoletjeneste samt som formidler og underviser i Knuthenborg Safaripark.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Sarah K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (B) Kemi (C) Matematik

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sarah K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn