Glade undervisere
Underviser Jaweed T. der studere Civilingeniør i Fysik og Teknologi

Jaweed T.

Civilingeniør i Fysik og Teknologi Syddansk Universitet - SDU
Hej! Jeg hedder Jaweed. Jeg brænder for at lære fra mig! Jeg har haft den fordel at have mange forskellige undervisere med hver deres måde at formidle på. Dette har givet mig et indblik i hvilke former for undervisning, der er effektive, og hvilke der ikke er. Som underviser prioriterer jeg at give en intuitiv forståelse for faget. Forståelsen gør at det ikke bare bliver udenadslære, men samtidig bliver det også sjovere at lære faget. Jeg forsøger at skabe en god kommunikation til eleven og sætte mig ind hvad han eller hun helt præcist har svært ved. Herudfra vil jeg prøve at finde en løsning, der virker bedst for den enkelte elev.

Jaweed T. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Astronomi (C) Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Jaweed T. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jaweed T.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn