Glade undervisere
Underviser Alexandra V. der studere Lærer

Alexandra V.

Lærer VIA University College
Hej!

Det, som motiverer mig til at undervise, er at give børn og unge lyst til at lære! Jeg vil gøre dem nysgerrige i de forskellige fag, mens faglighed og samarbejde går hånd i hånd. Jeg ønsker trygge rammer og en rar atmosfære, når jeg skal hjælpe børnene, da jeg mener, at tryghed mellem lærer og elev er essentielt, når der skal undervises og læres.

Jeg læser til skolelærer i Århus, hvilket jeg har gjort siden august 2018. Jeg har allerede gennemført første praktikforløb, som var den fedeste oplevelse! Jeg var både i indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen og fandt alle trin interessante på hver sin måde. Inden jeg startede på læreruddannelsen, arbejdede jeg som lærervikar i 1,5 skoleår på Djursland.

Jeg kan bidrage med at være en kærlig og fagligt dygtig underviser, som går i øjenhøjde med barnet/den unge. Jeg er respekt- og ansvarsfuld, og er nysgerrig på at lære fra mig. Til denne seriøse side findes også den super udadvendte og humoristiske pige, som ikke kan vente med at møde jer.

Kæmpe hilsener
Alexandra :-)

Alexandra V. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Billedkunst (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Religion (C) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Alexandra V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn