Glade undervisere
Underviser Esben K. der studere Musikvidenskab og matematik

Esben K.

Musikvidenskab og matematik Aarhus Universitet - AU
Hej!
Mit navn er Esben, og jeg er 23 år gammel. Jeg er oprindeligt fra Midtfyn, men studerer nu på tredje år her på Aarhus Universitet med hovedfag i Musikvidenskab og sidefag i Matematik.

Jeg er meget interesseret i at undervise, da mit mål med min uddannelse faktisk er at komme til at undervise som gymnasielærer. Derfor har jeg en stor lyst til at komme ud og gøre mig flere erfaringer i at undervise i de fag, som jeg nu er i gang med at studere. Jeg håber, at jeg med dette arbejde, kan hjælpe elever, der lige har brug for det ekstra skub til at klare sig igennem det, som man nu lige går og har brug for hjælp til.

Jeg har tidligere arbejdet som lærervikar på en friskole, og dermed gjort mig nogle erfaringer for hvilke problemstillinger, der kan forekomme i en læringsproces. Herudover har jeg også en del erfaring fra at undervise i det mere praktiske aspekt af musikken.

I mit arbejde som underviser, møder jeg eleven på det niveau, som der er behov for. Jeg går op i, at man ikke bare lærer udenad, men at man rent faktisk opbygger teknikker og forståelse til videre selvstændigt arbejde af stoffet, ved selv at overveje og fundere over tingene. Når denne proces går i stå, så er det selvfølgelig der, at jeg står klar til at hjælpe eleven videre.

Jeg ser frem til at møde dig!

Esben K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Musik Musik (A) Musik (B) Musik (C) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)
Esben K. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Esben K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn