Glade undervisere
Underviser Kasper C. der studere Maskiningeniør

Kasper C.

Maskiningeniør Aarhus Universitet - AU
Hej Mit navn er Kasper, og jeg er en frisk fyr på 21, der bor i Aarhus. Til daglig læser jeg til maskiningeniør på Aarhus universitet. Der er flere grunde til at jeg har valgt at være mentor - men den primære årsag er at jeg gerne vil arbejde med noget jeg synes der er sjovt! Jeg elsker at bruge tid på at "knække koden" til et bevis eller lignende, men det er endnu federe når man hjælper andre med at forstå det på samme måde. Både på universitetet og gennem min gymnasietid har jeg arbejdet meget i grupper. Derigennem har jeg fået en forståelse for at ikke alle tænker ens, og at man lærer på forskellige måder - netop dette tager jeg med mig i min undervisning. Jeg ser frem til at hjælpe dig!

Kasper C. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Kasper C. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Kasper C.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn