Glade undervisere
Underviser Jakob H. der studere Psykologi

Jakob H.

Psykologi Syddansk Universitet - SDU
Hej, jeg hedder Jakob. Jeg dimitterede i sommeren 2018 fra Bagsværd Kostskole og Gymnasium og begyndte samtidig på Syddansk Universitet på bachelor i psykologi. Mine langsigtede planer for min uddannelse går bl.a. på at skulle undervise i gymnasiesammenhænge (evt. universitet), hvorfor jeg har valgt at blive underviser hos GoTutor.

Jeg har tidligere fungeret som underviser og SRP-vejleder for 3'gerne på mit gamle gymnasium. Det var en både spændende og udfordrende mulighed at prøve. Min undervisning var særligt tilrettelagt de elever, der skrev i engelsk og psykologi, da disse fag er mine spidskompetencer - men jeg hjalp også bredt med generel hjælp til opgaveskrivning.

Det var en stor fornøjelse at undervise! Det var fedt at se, hvordan eleverne udviklede sig, og hvor stor en forskel det gjorde, når de fik den rette hjælp.

Jeg ser frem til også at hjælpe dig.

Min lærings/livsfilosofi:

Jeg tror på, at hårdt arbejde ALTID slår talent. Ganske vist har vi alle sammen forskellige forudsætninger for at lære og udvikle os, samtidig med at vi befinder os vidt forskellige steder i livet.
Ikke desto mindre forventer jeg af dig, at du gør en indsats for din egen skyld - og vær bevidst om formålet med at ville lære og udvikle - er det udelukkende for at få 12 - eller er det med intentionen om at ville lære og blive bedre?
Jeg kan hjælpe dig med sidstnævnte, men ikke nødvendigvis med at få en god karakter, hvad også blot er et sølle biprodukt af dit egentlige arbejde!
Tænk proces frem for produkt.

Vores uddannelsessystem kan virke skræmmende og uoverskueligt, især hvis ens drømmeuddannelsen kræver et højt snit - men der er altid en mulighed for at komme ind og blive det, du gerne vil.

Nu er jeg for eksempel studerende på et studie, som af en eller anden grund de seneste år er blevet meget prestigefyldt og svært at komme ind på kvote 1.
Når man så først er kommet ind, handler det om at dræbe karaktermentaliteten med det samme! For den viden man erfarer her, er noget, som man skal bruge i det virkelige liv! Jeg kan stadig spotte de 12-tals drenge -og piger på mit studie op til eksamen, hvor de bliver så nervøse, hvis de ikke får 12. Det er en ærgerlig tendens, for gør 12-tallene dem nødvendigvis til gode psykologer? Jeg vil vove at påstå - NEJ!

Den viden du får af mig, er forhåbentlig noget, som du kan bruge i en meningsfuld sammenhæng, og jeg er der for dig som din vejleder og vil bestræbe mig på at finde og hjælpe dig der, hvor du befinder dig i livet og læringsmæssigt.

Jakob H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Oldtidskundskab (C) Psykologi (B) Psykologi (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Jakob H. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jakob H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn