Glade undervisere
Underviser Amalie F. der studere Fysik

Amalie F.

Fysik Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Amalie.

Jeg er meget interesseret i at undervise og mest af alt lære fra mig. Jeg var så heldig at forberede min underbo til hans sygeeksamen i matematik og det at kunne følge hans fremskridt var en glæde for mig. Det der motiverer mig til at undervise er at kunne se de fremskridt der bliver gjort hen af vejen og kunne følge med i succesoplevelserne. Derfor har jeg valgt at blive underviser hos GoTutor.

Jeg afsluttede gymnasiet i sommeren 2018 og har nu valgt at læse videre. Lige nu går jeg på Københavns universitet, hvor jeg læser fysik.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Amalie F. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Astronomi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Naturvidenskabeligt grundforløb Samfundsfag Samfundsfag (C)
Amalie F. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Amalie F.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn