Glade undervisere
Underviser Signe B. der studere Læreruddannelsen

Signe B.

Læreruddannelsen VIA University College
Hej, mit navn er Signe og er en 23 årig ung kvinde. Jeg er både født, opvokset og nu også studerende i min yndlings by Århus. Jeg læser på læreruddannelsen på VIA med dansk som mit 1. undervisningsfag. Uddannelsen har givet mig følelsen af, at jeg landet med benene solidt på det rette sted. Jeg har altid haft stor interesse for mennesker, gode historier og formidling. Som lærer møder jeg mennesker, børn og unge i øjenhøjde og snakker til dem som ligeværdige, med respekt og en tro på at jeg kan hjælpe dem. Dette gør mig til en god underviser og jeg glæde mig til, at jeg kan hjælpe elever til både at nå deres mål og tro på dem selv, også selvom der skal et lille skub til med på vejen – det skal der også være plads til :) Jeg ser frem til at møde dig!

Signe B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (C)
Signe B. studerer på VIA University College

VIA University College er en af landets største professionshøjskoler, med 20.000 studerende. De har hovedsæde i Aarhus og 7 campusser, bl.a. i Horsens. VIA udbyder 60 uddannelser, fra fysioterapeut over maskiningeniør til markedsføringsøkonom og lærer.

Læs mere om VIA University College

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Signe B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn