Glade undervisere
Underviser Frederik K. der studere Datalogi

Frederik K.

Datalogi Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Frederik. Som en nyligt 22-årig mand har jeg nu tilbragt ca. 16 år af mit liv i det danske skolesystem. Jeg har altid suget viden til mig i såvel skolen som hjemmet, og har altid fundet det meget interessant.

Det skyldes primært de rollemodeller der har haft betydning for mig gennem min skolegang. Min familie har gang på gang vist mig værdien af at interessere sig oprigtigt for de ting man studerer. De bedste lærere jeg har haft var ikke dem der blot underviste i deres materiale, men faciliterede en dybere forståelse for materialets rødder og natur.

Jeg har uden tvivl haft et heldigt og lærerigt miljø til at udvikle min nysgerrige tilgang, og jeg glæder mig til at give dette videre til mine elever som underviser hos GoTutor,

Jeg ser frem til at møde dig!

Frederik K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Musik Musik (B) Musik (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Frederik K. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Frederik K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn