Glade undervisere
Underviser Frederikke L. der studere Molekylærbiologi

Frederikke L.

Molekylærbiologi Aarhus Universitet - AU
Hej, jeg hedder Frederikke.

I løbet af min uddannelse har jeg stødt på mange ting man skulle lære. Alt fra velfungerende lektievaner til øget prioritering fritidsinteresser for at bevare sin mentale sundhed når man læser på universitet/gymnasiet. Begge ting kan være udfordrende og kræve en hjælpende hånd.

Jeg vendte hjem fra et halvt år i New Zealand i slutningen af 2018, hvor jeg læste og lærte mig selv endnu bedre at kende. Det har gjort at jeg sidder nu med en kæmpe pose erfaring og en lyst til at hjælpe en på vej, som måske sidder med de samme udfordringer som jeg havde. For når jeg tænker tilbage, kunne jeg godt have brugt en at spare med og lære hvad det vil sige at studere, hvilket giver mig en forståelse for hvad behovet hos den enkelte kan være. Derfor har jeg valgt at være underviser hos GoTutor.

Jeg underviser i en bred vifte af fag - både naturvidenskabelig og humanistiske - og jeg er sikker på at jeg også kan hjælpe dig på vej!

Frederikke L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Naturvidenskabeligt grundforløb Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (C)
Frederikke L. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Frederikke L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn