Glade undervisere
Underviser Tobias D. der studere Sundhedsteknologi

Tobias D.

Sundhedsteknologi Aalborg Universitet - AAU
Hej!

Jeg hedder Tobias og læser Sundhedsteknologi på universitetet på 5. semester. I gymnasiet læste jeg på linjen "Fysik A, Matematik A, Kemi B".

Jeg har interesse for akademic, hvorved jeg interesserer mig for både det teknisk faglige og det metodisk faglige. Fra gymnasiet holder jeg af de naturvidenskabelige og samfundsfaglige fag samt dansk og engelsk.

Undervisning motiverer mig, fordi det både gavner ens egen faglighed, men også ens egen forståelse og logik. Selv hvis man lærer at udlede formler i matematik og glemmer dem efter, så har man stadig styrket sin generelle forståelse og vil på et senere tidspunkt nemmere kunne udlede andre formler, forstå fysiske koncepter og lignende. Dette gør dig klogere både indenfor dit fag, men du bliver samtidig bedre til at lære andre fag også, fordi man træner hjernen til det.

På universitetet holder jeg af gruppearbejde og løser altid opgaver i fællesskab med mine medstuderende, sådan at vi kan løse dem i fællesskab og diskutere anvendelse i praksis af det, som vi lige lærte. På denne måde laver mig og mine medstuderende "peer learning", hvor vi konstant underviser hinanden. Dette har givet mig en forståelse for folks forskellige fortolkninger af forskellige problemstillinger, som gør det nemmere for mig at forstå en anden persons synspunkt og undervise ud fra det.

Tobias D. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (C)
Tobias D. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Tobias D.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn