Glade undervisere
Underviser Marcus K. der studere Jura

Marcus K.

Jura Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Marcus. Jeg var selv en af de elever i folkeskolen, som havde for meget fravær, var fagligt bagud og manglede motivation. Mine karakterer var langt fra gode, og jeg blev erklæret uegnet til gymnasiet. Årsagen var ikke manglende evner, men mangel på succesoplevelser. Fra 1-9 klasse kunne jeg tælle mine faglige succeser på én hånd. Mine forældre var ikke i stand til at hjælpe mig, og jeg følte mig derfor på bar bund - netop den følelse vil jeg gerne fjerne fra andre børn og unge i uddannelsessystemet. Jeg tog en Pædagogisk Assistent Uddannelse (PAU), hvor jeg fik topkarakterer. Her lærte jeg om læring og pædagogik gennem vekslende skolegang og praktikophold. Dette gav mig en tro på mig selv, og jeg tog derfor en HF, hvor jeg fik 12 i samtlige mundtlige eksamener samt topkarakterer i de skriftlige. Under HF underviste jeg frivilligt flere af mine medstuderende i eksamensperioden i hhv. de fag jeg udbyder, hvorefter de fik 10-12. Jeg studerer i dag jura på Københavns Universitet. Min profiltekst fremstår måske som 'ananas i egen juice', men jeg er beviset på, at man kan gå fra at "dumpe" folkeskolen, til at ende hvor man vil. Jeg kan ikke gøre alle til topstuderende, men jeg kan bidrage til succesoplevelser i skolesystemet, hvilket styrker selvtilliden og dermed øger fagligheden. For det er ikke viden om kvantefysik der fører til succes, men selvindsigt og selvtillid. Jeg glæder mig til at møde dig!

Marcus K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (B) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Marcus K. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Marcus K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn