Glade undervisere
Underviser Eline A. der studere Matematik og Teknologi

Eline A.

Matematik og Teknologi Danmarks Tekniske Universitet - DTU
Hej, mit navn er Eline og jeg studerer til dagligt anvendt matematik ved DTU. Jeg er gået direkte fra gymnasiet til videregående uddannelse i 2018 og har derfor stadig min egen gymnasiale undervisning samt generel faglig viden i forskellige fag i frisk erindring.

Udover at være dygtig fagligt, har jeg altid hjulpet klassekammerater, især i gymnasiet, med både at komme igennem et fag men også med at få det bedste resultat som muligt.

Jeg har valgt at være underviser hos GoTutor, fordi jeg med min undervisning ønsker at give, hvad jeg selv fik ud af både gymnasiet og folkeskolen fagligt og dermed give mine elever den bedste mulige ungdomsuddannelse.

Jeg ser frem til at gøre en forskel for din skolegang!

Eline A. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Musik Musik (A) Musik (B) Musik (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Eline A. studerer på Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Det var selveste H. C. Ørsted, manden, der opdagede elektromagnetisme, der i 1829 grundlagde Den Polytekniske Læreanstalt. I dag er det kendt som Danmarks Tekniske Universitet, eller DTU, og ligger i Kgs. Lyngby. Her uddannes civil- og diplomingeniører, og DTU er bredt anerkendt som en af verdens bedste ingeniøruddannelser.

Læs mere om Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Eline A.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn