Glade undervisere
Underviser Stefanie H. der studere Tysk m. tilvalg i Nordisk sprog og litteratur

Stefanie H.

Tysk m. tilvalg i Nordisk sprog og litteratur Aarhus Universitet - AU
Hej, jeg hedder Stefanie og er bosat i Aarhus. Jeg studerer Tysk sprog, litteratur og kultur med tilvalg i Nordisk sprog og litteratur på Aarhus Universitet med det formål at ende ud som gymnasielærer.

Jeg har erfaring med undervisning, da jeg i gymnasiet hjalp yngre elever i tysk. På mit nuværende uddannelsestrin i tysk og dansk har jeg tilegnet mig gode redskaber til at lære fra mig, idet jeg har en stor forståelse inden for fagene, hvor mine spidskompetencer også ligger. Jeg sætter pris på at hjælpe andre og gøre en forskel, hvilket motiverer mig til at undervise.

Tre ord, der kan beskrive mig som underviser, er: tålmodig, motiveret og hjælpsom. Jeg vil gøre mit til, at vi sammen når de målsætninger, som vi sætter os for.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Stefanie H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)
Stefanie H. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Stefanie H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn