GoKarakter hedder nu GoTutor - Læs mere

Glade undervisere
Underviser Christine K. der studere Religionsvidenskab

Christine K.

Religionsvidenskab Københavns Universitet - KU
Hej, mit navn er Christine. Jeg er 21 og til dagligt studerer jeg Religionsvidenskab på Københavns Universitet. Jeg studerer dette, fordi jeg interesserer mig meget for religion, kultur og mennesker. Jeg tror på at, det er et fag, som kan bidrage til åbenhed og forståelse i vores globaliseret samfund. Jeg har altid været glad for at lære fra mig, og jeg har ofte hjulpet mine klassekammerater i bl.a. tysk og dansk grammatik, eller hvor der ellers var behov. Derudover var jeg lærervikar på en folkeskole i mit sabbatår, og jeg har dermed erfaring med at arbejde med børn i alle aldre. Jeg var også privat støtte for to elever i 2. klasse med særlige behov. Jeg er derfor blevet udfordret i at finde nye og alternative måder at løse opgaver på, samt finde på andre sjove og lærerige opgaver til børn. Jeg er ansvarsfuld, altid til tiden og altid i godt humør, og jeg mener, at det skal være sjovt, men også seriøst at lave lektier. Derudover mener jeg, at alle ikke er ens, og derfor lærer alle forskelligt. Jeg håber på, at jeg vil kunne hjælpe en enkelte elev til den eftertragtede ”aha-oplevelse”. Jeg ser frem til at bidrage til din skolegang!

Christine K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Oldtidskundskab (C) Religion (B) Religion (C) Tysk

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Christine K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn