Glade undervisere
Underviser Mads J. der studere Fysiske fag

Mads J.

Fysiske fag Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Mads. Jeg er en studerende på 23 år, og bruger min dagligdag på at studere fysik på Københavns Universitet.

Jeg har altid været glad for at kunne hjælpe andre med deres problemer. Dette har jeg haft mulighed for at gøre, ved blandt andet at have været arrangør på Matematik camp 2015, 2016 og Fysik camp 2015, for UNF.

Jeg har tidligere undervist på forskellige niveauer, i løbet af mit sabbatår var jeg tutor for en gymnasieelev i matematik. Med denne elev fik jeg vendt hendes forhold til matematik, hvor hun tidligere var helt rundt på gulvet når det handlede med matematik, så begyndte hun nu at føle sig mere tryg ved faget samt få en bedre forståelse for hvad der sker i faget.

Jeg har desuden også hjulpet mange af mine studiekammerater, hvor dette har varieret fra situation til situation. Dette kan blandt andet være ved at hjælpe dem med deres opgaver, ved at hjælpe dem med forståelsen af hvad man skal gøre, og hvordan dette kan gøres.

Det er gør mig til en god underviser er min tålmodighed. Jeg vil gerne sætte mig ned, og bruge den ekstra tid på en opgave, hvis min elev får en bedre forståelse for hvordan lignende opgaver kan løses fremover.

Jeg ser frem til at undervise dig!

Mads J. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Mads J. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mads J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn