Glade undervisere
Underviser Andreas M. der studere Fysik

Andreas M.

Fysik Aarhus Universitet - AU
Hej. Mit navn er Andreas, jeg er 24 år, og jeg læser fysik på 5. semester med tilvalg i matematik på Aarhus Universitet. Jeg kan godt lide at undervise og lære fra mig, og i mit sabbatår arbejde jeg i en periode som vikar i en folkeskole. Jeg tror, at de fleste kan nikke genkendende til situationer, hvor de har siddet til en fysiktime og haft svært ved at forstå de fysiske koncepter, eller de har måske bakset med svære opgaver i matematik, hvilket er frustrerende. Som fysikstuderende brænder jeg for fysik og matematik, og følelsen af at løse et svært problem er fantastisk. Som underviser vil det glæde mig, hvis jeg kan hjælpe nogen til det punkt, hvor de føler, de forstår tingene bedre og kan løse opgaver, de syntes var for svære i første omgang. Jeg er en tålmodig og udadvendt person med lysten til at lære fra sig, og jeg finder det meget tilfredsstillende at kunne hjælpe andre. Specielt vil det glæde mig, hvis jeg kan få folk til at synes godt om naturvidenskabelige fag. Jeg ser frem til at møde dig!

Andreas M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Andreas M. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Andreas M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn