Glade undervisere
Underviser Helene S. der studere Igangværende kandidat i litteratur- og medievidenskab

Helene S.

Igangværende kandidat i litteratur- og medievidenskab -
Hej, jeg hedder Helene!

Jeg er underviser hos GoTutor, da jeg brænder meget for at lære fra mig. Som underviser har jeg været vidt omkring, fra en folkeskole på Djursland til en primary school i Tanzania.

Jeg har altid været glad for at arbejde med litteratur og at opnå den følelse af, at alting falder på plads igennem et analyse- og fortolkningsarbejde. Med glæden for at læse følger typisk også glæden for at skrive - og den har jeg også. Jeg har altid selv skrevet meget og altid været lidt af en grammatiknørd, hvilket har givet mig gode forudsætninger for at hjælpe med skriftligt arbejde.
Ved at studere medievidenskab har jeg bl.a. fået indblik i og forståelse for, hvor stor en rolle medierne spiller i vores samfund i dag - både på godt og ondt. Jeg har bl.a. arbejdet med begreber som 'fake news', selviscenesættelse og medialisering, der alle har stor betydning for, hvordan vi forstår og ser på verden i dag. Samtidig har jeg også udvidet mine analyseevner til film og journalistiske genrer.

Igennem mine år på universitetet har lysten til at undervise vokset. Jeg vil gerne videregive glæden ved at fordybe sig i fantastisk litteratur samt at gøre en forskel for andre generelt. Jeg vil hjælpe og inspirere unge til at reflektere over det, de læser, og minde dem om, at de skal stille sig kritiske til det - både i skønlitterære værker, men også i deres færden på de sociale platforme.

Jeg elsker at lære fra mig og gøre en forskel for andre!

Helene S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Mediefag (B) Mediefag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Helene S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn