Glade undervisere
Underviser Jacob S. der studere Historie m. tilvalg i idræt

Jacob S.

Historie m. tilvalg i idræt Aarhus Universitet - AU
Mit navn er Jacob. Jeg er 27 år gammel og jeg brænder for at hjælpe andre og lære fra mig.
Siden jeg startede på gymnasiet, har jeg vidst, at jeg gerne ville være underviser i gymnasieskolen. Dette afspejler sig også i min uddannelsesretning, som er målrettet gymnasieskolens fag. I sommers færdiggjorde jeg min bachelor i historie med tilvalg i idræt, og jeg er nu igang med kandidatuddannelsen i historie med tilvalg i idræt på Aarhus Universitet.

Det der driver mig i undervisningen er den synergi der kan opstå mellem elev og underviser lige på det tidspunkt hvor læring opstår. Jeg har tidligere været ansat som lærervikar, hvor jeg oplevede hvordan man hele tiden skulle tilpasse sin undervisning alt efter hvilke elever man underviste.

Med mig som underviser får I en fleksibel, nærværende og personlig underviser, der bliver meget motiveret af at hjælpe andre med at udvikle sig, både fagligt og socialt.

Jacob S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Historie Historie (A) Historie (B) Idræt (B) Idræt (C)
Jacob S. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jacob S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn