Glade undervisere
Underviser Tim W. der studere Master in Management

Tim W.

Master in Management Aarhus Universitet - AU
Hej!

Jeg hedder Tim, jeg blev født i Frankrig og har boet der i 20 år. Fransk er mit modersmål, men jeg snakker også dansk, engelsk og spansk. Det er fordi min far er dansker, min mor er af spansk oprindelse, og jeg har arbejdet i England.

Jeg har undervist før, bl.a. i klaver i 3 år, i fransk i 1 år. Jeg har også været underviser i Burma i et halvt år, hvor jeg underviste unge på 20 år i engelsk, politik, miljø og historie. Derfor ved jeg hvad det betyder, at være underviser, men også at være studerende, da jeg selv var det for et par år siden (jeg har en kandidat i management), og er nu begyndt på psykologi studier.

Jeg synes det er fantastisk at lære nye sprog. Men det kan også være lidt svært, og det er derfor jeg vil gerne undervise i de sprog, jeg taler.

À bientôt !

Tim W. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Fransk Fransk (A) Spansk (A)
Tim W. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Tim W.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn