Glade undervisere
Underviser Ida S. der studere Religionsvidenskab

Ida S.

Religionsvidenskab Københavns Universitet - KU
Hej, mit navn er Ida, jeg er 22 år og igang med en bachelor på Københavns Universitet.

Jeg har altid været glad for at lære fra mig. Selv da jeg ikke selv kunne finde ud af grammatik i folkeskolen, ville jeg hellere end gerne hjælpe til hos de andre. Jeg var selv rigtig glad for at gå i skole, og jeg vil rigtig gerne give den lyst videre.

I starten af folkeskolen havde jeg rigtig svært ved at sige noget i timerne og række hånden op, men i 7. klasse skete der noget, og efter der kunne lærerne ikke få mig til at holde mund. Sådan en oplevelse og motivation vil jeg gerne give til et andet barn sammen med en hel masse læring!

Jeg har arbejdet i en børnehave og som pædagogmedhjælper på en fast stue på fuld tid i et halvt år. Der fik jeg bred erfaring med at hjælpe og forstå behov der ikke altid blev kommunikeret helt klart. Dét, sammen med at jeg elsker at arbejde med børn, gør mig til en rigtig dygtig underviser!

Ida S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (C) Oldtidskundskab (C) Religion (B) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Ida S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn