Glade undervisere
Underviser Emma S. der studere Uddannelsesvidenskab

Emma S.

Uddannelsesvidenskab Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Emma, og jeg er 23 år gammel. Jeg var meget i tvivl om jeg ville være lærer eller læse uddannelsesvidenskab - jeg brænder nemlig for begge dele. Det blev dog uddannelsesvidenskab, som jeg læser i Aarhus, hvor jeg også bor. Jeg elsker at lære fra mig, og jeg har god erfaring med det, da jeg bl.a. har arbejdet 1,5 år som lærervikar på en folkeskole. Jeg er en smilende og social person, og jeg synes at det er mega fedt at lære noget nyt! Det er især derfor, at jeg har lyst til at undervise, og være med til at bidrage til succesoplevelser, så man får den der bekræftelse på, at man rent faktisk godt kan finde ud af det. Som underviser er jeg altid klar på en udfordring, som helt sikkert kan løses med en god portion tålmodighed. Jeg har ikke noget imod at dele ud af hvem jeg er som person, da jeg synes man lærer bedre, jo bedre relation man har til eleven.

Emma S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Emma S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn