Glade undervisere
Underviser Helene V. der studere Student fra HTX Helsingør.

Helene V.

Student fra HTX Helsingør. -
Mit navn er Helene, jeg er en ung kvinde på 19 år, som dimitterede fra HTX sommeren 2018. På HTX havde jeg linjen Matematik, Fysik og IT med tilvalg af Biologi B og Engelsk A, alt i alt 6 A-fag.

Jeg holder et sabbatår i år, med planer om at læse videre på universitetet til sommer.

Jeg har valgt at være mentor og underviser, da det for mig ville være et job med betydning, og samtidig en rolle som jeg befinder mig godt i. Jeg har gennem min folkeskole- og gymnasietid ofte været den, som de andre elever henvendte sig til med spørgsmål eller for at få en forklaring, hvis læreren havde travlt.
Jeg blev derudover i folkeskolen udvalgt til at deltage i Masterclass Junior, som var et forløb for særlige talentulde elever, på tværs af landet, inden for de naturvidenskabelige fag.

Grunden til at jeg i sin tid valgte at søge ind på HTX, var i høj grad det særlige fokus på naturvidenskab og teknologi men også de mindre klasser og derved den stemning, der følger med når man går på en mindre skole og har kendskab til de fleste lærere samt elever.

I min fritid sejler og klatrer jeg. Sejlads er en aktivitet hvor kommunikation er utrolig vigtig, da man ofte befinder sig i pressede situationer. Samtidig er det en sportsgren, hvor man har utrolig mange muligheder for at lære fra sig af både teknikker, analyse af vind og vejr samt sikkerhed. Som sportsklatrer er man konstant afhængig af sin makker, da det er denne som sikrer, og man tilegner sig derfor egenskaber som kommunikation og tillid. Begge aktiviteter foregår med mange forskellige typer af mennesker i forskellige aldersgrupper.

Jeg ser frem til at møde dig :)

Helene V. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Informationsteknologi (B) Informationsteknologi (C) Kemi (B) Kemi (C) Kommunikation/IT (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Teknologi (B) Teknologi (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Helene V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn