Glade undervisere
Underviser Malte A. der studere Bygningsdesigningeniør

Malte A.

Bygningsdesigningeniør Aarhus Universitet - AU
Hej, mit navn er Malte, og jeg er 24 år gammel. Til daglig læser jeg til bygningsdesigningeniør på Aarhus Ingeniørhøjskole.

Jeg har altid haft stor glæde ved at lære fra mig. Derfor har jeg igennem både gymnasiet, mit sabbatår og mit universitetsstudie arbejdet med lektiehjælp og privatundervisning for både folkeskoleelever og gymnasieelever. Jeg har desuden erfaring som lærervikar på en folkeskole. Dette har givet mig en masse viden og erfaring, som jeg kan bruge til at give dig den allerbedste oplevelse med en privat lektiehjælper.

Som person er jeg meget forstående og hjælpsom, og det vigtigste for mig er, at du får en god oplevelse med lektiehjælpen og får nye værktøjer med i bagagen hver gang vi mødes.

Jeg er sikker på, at vi sammen kan finde den bedste måde for dig at lære på :-)

Malte A. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag
Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Malte A.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn