Glade undervisere
Underviser Julie K. der studere Engelsk

Julie K.

Engelsk Aarhus Universitet - AU
Hej, jeg hedder Julie. Jeg studerer til daglig på min kandidat i engelsk og dansk på Aarhus universitet, da jeg ønsker at blive gymnasielærer i begge fag.

Jeg er dog allerede nu meget motiveret for at få lov til at hjælpe gymnasie- og folkeskoleelever med deres faglige udvikling, da jeg brænder for mine fag og for at formidle dem. Derfor har jeg valgt at blive underviser hos GoTutor.

Jeg har før undervist i mine praktikker som folkeskolelærer og har derfor stor erfaring med den diversitet og niveauforskel, der eksisterer blandt elever. Med mit stærke faglige fundament, samt min didaktiske og pædagogiske indsigt, er jeg overbevist om at jeg kan give dig den rette hjælp.

Jeg ser frem til at møde dig,

Julie K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C)
Julie K. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Julie K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn