Glade undervisere
Underviser Hanne S. der studere Economics and Business Administration

Hanne S.

Economics and Business Administration Aalborg Universitet - AAU
Hej, jeg hedder Hanne! Jeg brænder for at hjælpe andre til en bedre akademisk forståelse i deres skoleforløb, og jeg er en udadvendt og imødekommende person. Jeg søger altid at udfordre og udvikle mig selv, hvilket motivere mig for at undervise.

Jeg er 20 år gammel og netop startet på Economics and Business Administration på Aalborg Universitet. Tidligere, har jeg arbejdet som folkeskolevikar og aflastningsperson for en autistisk borger. Derudover har jeg gennem supplerende kurser stiftet bekendtskab med coaching, goal-mapping og præsentationsteknik.

Fagligt, står jeg meget stærkt, da jeg søgte ind på min bachelor med et snit på 11,8. Derudover, har jeg deltaget i Akademiet for Talentfulde Unge, hvor jeg har udviklet min faglige horisont.

Mine stærkeste faglige sider er samfundsfag, historie, dansk og engelsk - og jeg ser frem til at lære dig en hel masse!

Hanne S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Naturvidenskabeligt grundforløb Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Hanne S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn