Glade undervisere
Underviser Jonathan K. der studere Student fra Skive College

Jonathan K.

Student fra Skive College -
Jeg er en ung fyr på 22 år, der sidste sommer blev handelsskole student med et snit på over 11, og som virkelig gerne vil bruge sin fritid på at lære fra sig, og hjælpe folk som måske godt kunne bruge et fagligt boost, men også opbakning.
Jeg er positiv og støttende, og har erfaring med undervisning i form af, at jeg har har en træner/lederuddannelse, som jeg har brugt til at undervise 10-årige børn i fodbold. Mine sociale og pædagogiske færdigheder er stærke. Samtidig besidder jeg stor tålmodighed, hvorfor jeg ikke er i tvivl om, at jeg ville kunne hjælpe elever med nogle fag.

Jeg har 12 i engelsk, Virksomheds-økonomi, Afsætning, International økonomi. Endvidere har jeg 10 i de fleste andre fag: dansk, matematik, historie, tysk osv.

Jonathan K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Afsætning (B) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Finansiering (B) Finansiering (C) International økonomi (A) International økonomi (B) Matematik Tysk Virksomhedsøkonomi (A) Virksomhedsøkonomi (B)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jonathan K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn