Glade undervisere
Underviser Mia B. der studere Teater- og Performancestudier

Mia B.

Teater- og Performancestudier Københavns Universitet - KU
Hejsa! Mit navn er Mia, jeg er 24 år gammel og bosat i København. Jeg har en Bachelor i Dramaturgi med sidefag i Dansk fra Aarhus universitet. Nu læser jeg min kandidat i Teater- og Performancestudier på Københavnens universitet.

Drømmen er, at jeg i den nærliggende fremtid, kan få arbejde som underviser på gymnasiet i fagene dansk og drama.

Jeg brænder meget for læring og undervisning og i særdeleshed for forskelligartede lærings- og undervisningsmetoder. Jeg syntes det er vigtigt, at man er omstillingsparat og kreativ som underviser, da jeg mener, dette er nøglen for bedst muligt at kunne imødegå den enkelte elevs behov. Jeg er derfor generelt stor tilhænger af aktiv og 'sjov' læring. For hvis motivation forsvinder - forsvinder læringen også.

Som underviser kan jeg tilbyde hjælp i fagene: dansk, drama, historie og SRP på gymnasieniveau og matematik på folkeskoleniveau.

Erfaringsmæssigt i forhold til undervisning har jeg været frivillig i en lektiecafe, undervist i teater på Frederiksberg Teater, lavet workshops på gymnasier og i teatergrupper, lavet indlæringsrollespil og som barnepige og au pair hjulpet børnene med deres lektier i matematik.

Jeg er en god underviser, fordi jeg har en utømmelig tålmodighed, er kreativ i min tilgang til diverse kringlede opgaver, forstående og altid i godt humør. Derudover har jeg også masser af humor, og jeg har erfaret, at undervisningen forløbet væsentlig bedre og med færre frustrationer, hvis der også er plads til smil og latter.

Jeg glæder mig meget til at møde dig og håber vi kan få et godt samarbejde op og køre.

Mia B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Dramatik (B) Dramatik (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik
Mia B. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mia B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn